AUTENTIC

Motto: „Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții.” (Proverbe 4:23)

BIBLIOTECA AUTENTIC

O carte poate fi împrumutată de membrii bisericii și de simpatizanți, de studenți și de profesioniști din Timișoara și Arad, pentru un maximum de 2 luni, direct de la persoana responsabilă pentru împrumutul cărții. Apoi cartea trebuie să fie returnată, în bune condiții, direct persoanei responsabile. Orice carte din biblioteca AUTENTIC poate fi împrumutată pe tot parcursul anului școlar, cu excepția vacanțelor școlare.

Descarcă de mai jos registrul Autentic complet:

LISTA BIBLIOTECILOR

Cele 4 NUMERE ale seriei AUTENTIC:

Nr. 1. COPILĂRIE ȘI PARENTALITATE CU IMPACT. (2020). Cuprinde 1 volum. (1set = Vol.1)

Nr. 2. CONSILIERE ȘI MENTORARE CU IMPACT. (2021). Cuprinde 2 volume. (1set = Vol. 1 – 2)

Nr. 3. CĂLĂTORIA VIEȚII. (2022). Cuprinde 2 volume. (1set = Vol. 1 – 2)

Nr. 4. VALORI ȘI PRINCIPII CU IMPACT. (2023). Cuprinde 4 volume. (1set = Vol. 1 – 4)

Citeste!

Lecturi recomandate

„Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman

„Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman

„Nu ne mai înțelegem!”, „Parcă vorbesc cu turcii!” – expresii atât de folosite atunci când partenerii întâmpină probleme de comunicare, nu se referă doar la dificultățile întâmpinate de cuvinte în a-și croi sens către interlocutor, ci la o serie întreagă de limbaje prin care ne transmitem emoțiile, intențiile și dorințele.

DRAGOSTE ŞI RESPECT ÎN FAMILIE – Emerson Eggrichs

DRAGOSTE ŞI RESPECT ÎN FAMILIE – Emerson Eggrichs

Cartea se adresează părinţilor, fiind un preţios ghid în creşterea copiilor după principiile biblice. Conform textului biblic Tit 2:4, realizăm că nouă, părinţilor, ni se porunceşte să-i iubim pe copiii noştri cu o dragoste necondiţionată. Elementele care conferă căminului o atmosferă cerească sunt: dragostea necondiţionată a părinţilor pentru copiii lor şi respectul copiilor pentru părinţii lor.

POLLYANNA

POLLYANNA

De când am citit cartea ,,Pollyanna”, am devenit mult mai mulțumitoare, chiar și pentru cele mai mici lucruri. Părinții Pollyannei decedaseră. De atunci, ea fusese crescută de mătușa ei Polly. Pollyanna era tot timpul mulțumitoare pentru orice lucru, oricât de mic ar fi fost el. Ea trece prin multe evenimente, unele plăcute, iar altele mai puțin plăcute… . Nu aș dori să vă spun mai multe pentru că v-aș împărtăși secretul acestei cărți deosebite…

„La ce te așteptai?” – Paul David Tripp

„La ce te așteptai?” – Paul David Tripp

Cartea „La ce te așteptai?” se adresează tuturor familiilor care doresc să aibă parte de o căsnicie așa cum a planificat-o Dumnezeu. Autorul cărții analizează diverse tipologii de căsnicie ale unor cupluri pe care le-a consiliat și ajunge la concluzia că în fiecare căsnicie partenerii au intrat cu un anumit set de așteptări care nu s-au materializat niciodată.

O FATĂ DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU – Elizabeth George

O FATĂ DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU – Elizabeth George

Scopul acestei cărţi dezvăluie grija şi iubirea autoarei faţă de noi, fetele, pe care ,,ne ia de mână“ şi ne însoţeşte, dându-ne sfaturile necesare, în cea mai frumoasă şi uimitoare călătorie pe care o avem de făcut!

Autenticitatea este o alegere de zi cu zi, o practică, un risc, o luptă, o binecuvântare, un scop, un dar. Alege să fii autentic, trăind viața cu ziua, cu bucurie și cu sens ales!

PATRICIA RUNCAN

Coordonator AUTENTIC

Share This

Distribuie mai departe!