Biblioteca

Cărțile sunt o comoară aleasă a sufletului, a minții și a vieții de fiecare zi și ele ne ajută foarte mult să creștem și să ne dezvoltăm, pentru a înțelege și mai bine cum să fim și ce să facem pe acest pământ, astfel încât să ne îndeplinim cu adevărat menirea pe care Dumnezeu a intenționat-o în dreptul vieților noastre.

Programul și Regulamentul

Membrii sau prietenii bisericii vor putea împrumuta câte o carte în fiecare duminică, atât după serviciul de dimineață cât și înainte sau după serviciul de seară.
Cartea împrumutată poate fi păstrată pentru un maxim de 2 luni.
Se poate împrumuta o singură carte pe lună de către un membru sau prieten. Cartea se aduce înapoi în cele mai bune condiții: fără a sublinia și fără a îndoi paginile acesteia. Dacă nu se returnează cartea în aceste condiții sau dacă se pierde, atunci, vă rugăm, să cumpărați o carte identică și să o aduceți la Biblioteca Bisericii, în maximum 3 luni, de la deteriorarea sau pierderea ei.
Atunci când veți împrumuta cartea, vă veți lăsa datele de contact și veți semna pentru o preluare și administrare responsabilă a respectivei cărți!

Lectură plăcută și de folos!

Recenzii

Fiecare carte din Biblioteca Bisericii Maranata este înainte citită și prezentată de unul dintre membrii Bisericii și aprobată de către coordonatorul acestui proiect.
Dacă ați citit o carte valoroasă din domeniul educației și vieții creștine și doriți să o recomandați / să o prezentați în scris / să o cumpărați sau să o donați pentru Bibliotecă, vă rugăm să luați legătura, direct, cu coordonatorul Bibliotecii, cu care veți putea discuta toate aceste detalii importante.

Citeste!

Lecturi recomandate

„Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman

„Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman

„Nu ne mai înțelegem!”, „Parcă vorbesc cu turcii!” – expresii atât de folosite atunci când partenerii întâmpină probleme de comunicare, nu se referă doar la dificultățile întâmpinate de cuvinte în a-și croi sens către interlocutor, ci la o serie întreagă de limbaje prin care ne transmitem emoțiile, intențiile și dorințele.

DRAGOSTE ŞI RESPECT ÎN FAMILIE – Emerson Eggrichs

DRAGOSTE ŞI RESPECT ÎN FAMILIE – Emerson Eggrichs

Cartea se adresează părinţilor, fiind un preţios ghid în creşterea copiilor după principiile biblice. Conform textului biblic Tit 2:4, realizăm că nouă, părinţilor, ni se porunceşte să-i iubim pe copiii noştri cu o dragoste necondiţionată. Elementele care conferă căminului o atmosferă cerească sunt: dragostea necondiţionată a părinţilor pentru copiii lor şi respectul copiilor pentru părinţii lor.

POLLYANNA

POLLYANNA

De când am citit cartea ,,Pollyanna”, am devenit mult mai mulțumitoare, chiar și pentru cele mai mici lucruri. Părinții Pollyannei decedaseră. De atunci, ea fusese crescută de mătușa ei Polly. Pollyanna era tot timpul mulțumitoare pentru orice lucru, oricât de mic ar fi fost el. Ea trece prin multe evenimente, unele plăcute, iar altele mai puțin plăcute… . Nu aș dori să vă spun mai multe pentru că v-aș împărtăși secretul acestei cărți deosebite…

„La ce te așteptai?” – Paul David Tripp

„La ce te așteptai?” – Paul David Tripp

Cartea „La ce te așteptai?” se adresează tuturor familiilor care doresc să aibă parte de o căsnicie așa cum a planificat-o Dumnezeu. Autorul cărții analizează diverse tipologii de căsnicie ale unor cupluri pe care le-a consiliat și ajunge la concluzia că în fiecare căsnicie partenerii au intrat cu un anumit set de așteptări care nu s-au materializat niciodată.

O FATĂ DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU – Elizabeth George

O FATĂ DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU – Elizabeth George

Scopul acestei cărţi dezvăluie grija şi iubirea autoarei faţă de noi, fetele, pe care ,,ne ia de mână“ şi ne însoţeşte, dându-ne sfaturile necesare, în cea mai frumoasă şi uimitoare călătorie pe care o avem de făcut!

Share This

Distribuie mai departe!